Виртуелни сајам образовања 

Четврти циклус Регионалног виртуелног сајма образовања под називом „На који ћеш факс?“ званично је почео 17. новембра, на Међународни дан студената. Сви посетиоци могу да приступе платформи потпуно бесплатно путем линка са рачунара или мобилног уређаја.И ове године пројекат је подржан од стране Министарства просвете Републике Србије.

 
Регионални виртуелни сајам образовања „На који ћеш факс?“ на једном месту окупља високошколске установе и компаније из земаља региона (Србија, Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Северна Македонија и Црна Гора). Сајам траје 11 месеци, а за циљ има подизања свести о важности образовања, као и да младима пружи јединствену могућност да се у интерактивном онлaајн окружењу лако информишу о наставку свог образовања и будућој каријери без обзира на то где се налазе.

Поред бројних академских и каријерних активности током трајања сајма које за циљ имају да помогну младима да донесу битну одлуку о наставку свог образовања и упознају се са будућом каријером, биће организоване и еколошке и добротворне акције на регионалном нивоу.

Посетом сајма, млади и њихови родитељи ће имати прилику да се упознају са могућностима уписа основих, мастер и докторских студија на високошколским установама у земљи и региону. Током 11 месеци трајања сајма, факултети ће представљати своје студијске програме, али ће бити организовани и тематски догађаји (Дани економије, медицине, ИТ-ја и томе слично) са циљем пружања што релевантнијих информација младима о могућностима за даљи академски и каријерни развој.
Панел дискусије, округли столови, радионице и многе друге планиране активности на сајму биће организоване онлине на самој платформи уз помоћ представника факултета и компанија, алумних и садашњих студената, инфлуенсера, утицајних и успешних младих људи. 

 

Виртуелни штанд наше Школе можете наћи на https://nakojicesfaks.com/floor/42

 

Кроз писане и видео садржаје, директну комуникацију са представницима Школе и различите догађаје, имаћете прилику да сазнате све што вас занима и донесете праву одлуку.
Добро дошли!