Упис 2021/22. 

 27.04.2021.

Виртуелни Дан отворених врата у Одсеку Висока ICT школа биће одржан у суботу, 8. маја 2021. године.

У онлајн окружењу, путем платформи за комуникацију, ви, наши будући студенти, имаћете могућност да ближе упознате студијске програме са припадајућим модулима и разговарате са професорима о условима за упис, пријемном испиту, студијама, могућностима за запошљавање и о свему осталом што вас занима.

Распоред представљања студијских програма:

 

СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ

САТНИЦА

Поштанско-логистички системи

11:00-12:00 часова

Интернет технологије

12:00 - 14:00 часова

Комуникационе технологије

14:00 - 15:00 часова

Банкарство и пословна информатика

15:00 - 16:00 часова

 

Учешће ће бити омогућено путем одговарајућих линкова и приступних параметара који ће бити накнадно објављени.

Претходна пријава није потребна, а за додатне информације нам се можете обратити на мејлове: jelena.milutinovic@ict.edu.rs и slobodan.cabarkapa@ict.edu.rs

 

 

 21.04.2021.

Као новина, од ове године, поред стандардног теста из математике, уводи се и тест опште информисаности и информатичке писмености. У зависности од студијског програма који бисте желели да упишете, полажете један од њих.

Уколико конкуришете на студијске програме Интернет технологије – ИТ или Комуникационе технологије – КТ обавезно полажете тест из математике.

Уколико сте заинтересовани за студијски програм Поштанско-логистички системи – ПЛС полажете тест опште информисаности и информатичке писмености.

Уколико желите да постанете студент на студијском програму Банкарство и пословна информатика – БПИ     можете полагати тест опште информисаности и информатичке писмености или тест из математике.

Уколико желите, можете полагати оба теста и тако стећи могућност да конкуришете на било који студијски програм.

Детаљне информације о градиву потребном за припрему пријемног испита на свим студијским програмима можете наћи у нашем  Информатору  за пријемни испит на основне студије.

 

 

 17.04.2021.

Odsek Висока школа за информационе и комуникационе технологије, Академије техничко-уметничких студија Београд, у школској 2021/22. години уписује на основне струковне студије укупно 390 студента – 110 на буџетско финансирање и 280 са статусом самофинансирајућих студената, на четири студијска програма:

 

УПИС 2021/22.

Студијски смер

Укупан број студената

Интернет технологије

130

Комуникационе технологије

130

Поштанско-логистички системи

65

Банкарство и пословна информатика

65

Укупно

390

 

По објављивању Конкурса за упис студената у прву годину основних струковних студија у школској 2021/22. години од стране надлежног министарства све информације од значаја и важни датуми ће благовремено бити објављени на сајту Школе.